Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından aşağıda belirtilen tarihte “Gayrimenkul Değerlemede İmar Mevzuatı, Tanımlar, Süreçler, 6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyelendirme ve Değer Tespiti” Semineri yapılacaktır. Kontenjan sınırlı olduğundan iletişim bilgilerimizden bize ulaşıp kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Seminer Tarihi

11.03.2016 Cuma günü saat 14:00 – 17:00

Seminer İçeriği

Değerleme Raporu İçeriği

Tapu Tipleri / Tapu Okuma

Arsa –Arazi Tanımı

Tanımlar (Ada, Parsel, Parsel Cephesi, Derinliği, Çekme Mesafeleri, Yapı Nizamları, Taks-Kaks)

İmar Planları Hiyerarşi Ve Tanımlar

İmar Planı Okuma

İmar Durumu Belgesi

İmar Arşiv Dosyası İncelemesi

Yapı Ruhsatı - İskan Belgesi - Yapı Tatil Tutanağı

Mimari Proje Okuma

Vaziyet Planı – Kesit – Görünüş – Kat Planları

Parsel Bazında Konum Tespiti

Bağımsız Birim Bazında Konum Tespiti

Taks – Kaks – Örnekler

İmar Durumunun Değere Etkisi

-------------------------------------------------------------------------------

Şerefiye Tanımı

Şerefiye Kriterleri

Şerefiyenin Değere Etkisi

Şerefiyelendirme Çalışmasının Gerektiği Durumlar

6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyenin Önemi (Güncel Durum Değeri, Proje Değeri, Arsa Payı )

Örnek Çalışma

Sertifika

Seminere katılan kişiler Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından hazırlanan katılım sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.

Katılımcılar

Avukatlar, Müteahhitler, inşaatçılar, emlakçılar, değerleme uzmanları ve konuya ilgi duyan ve kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Kontenjan

40 kişi ile sınırlıdır

Eğitmen

Yüksek Şehir Plancısı, SPK Lisanslı Değerleme Uzmanları,

Nazan ÖZBAYDAR & Fatma BÜYÜKBAŞ UMUT

Seminer Yeri

Seminer Ücreti

Not

THE BOSTANCI HOTEL

Mehmet Şevki Paşa Cad. No:20 Bostancı / İSTANBUL

200,00 TL (KDV Dahil)

Kontenjan durumu hakkında bilgi almak için İK Sahne’yi 0216 467 00 13 no’lu telefonumuzdan arayabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra banka dekontunuzla birlikte en geç 09.03.2016 tarihine kadar info@ghdernegi.com mail adresine göndermenizi rica ederiz.

Adres: İstanbul
Tarih: March 11, 2016