Nazan ÖZBAYDAR - Genel Sekreter

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1996 yılında mezun olmuş, İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Şehirsel Tasarım Master programında "Liman Kentlerinin Yeniden Canlandırılması" konulu master tezini hazırlamıştır.

2003 yılında SOM Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret AŞ.’de Değerleme Uzmanı olarak görev yapmaya başlayan Nazan ÖZBAYDAR şirket içinde farklı görevler almış olup, görevine Sorumlu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Denetleme Kurulu Üyeliği, TMMOB Şehir Plancıları Odası, İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Aydın Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri bulunmaktadır.

Değerleme Uzmanları Derneği, Gyoder, Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği, Kalder ve İTÜ Mezunlar Klübü üyesidir.