“Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar” Semineri Gerçekleşti

ön.jpg

GHD  tarafından 22 Ocak Cuma günü  "Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar'' eğitimimiz The Bostancı Hotel’de İK Sahne  işbirliğinde gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmasını GHD yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz’ın yapmış olduğu bu seminere Avukatlar, emlakçılar, değerleme uzmanları başta olmak üzere birçok prestijli firma çalışanı katılım sağlamıştır.

Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesinin tanımı ve genel özelliklerini ortaya konularak, uygulamada ortaya çıkan sorunlar Yargıtay kararları doğrultusunda açıklanmış, keyifli bir seminer daha tamamlanmıştır. Katılımın oldukça yoğun olduğu bu seminerde dinleyicilerin soruları konuşmacımız tarafından ayrıntılı olarak cevaplandırılmıştır.

Seminerin sonunda katılımcılarımız sertifikalarını GHD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Azize Şencan tarafından aldılar.

Değerli konuşmacımız Doç. Dr. Sezer Çabri’ye ise katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.